Chapps over het gebruik van Chapps Room Inspector

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Met Chapps Room Inspector hebben we een gespecialiseerde tool gebouwd voor studentenhuisvesting. In het bijzonder voor de opvolging van de verhuur van (gemeenschappelijke) studentenkamers.

  • In de eerste plaats houden we er rekening mee dat studenten verblijven in verschillende type units/kamers. Dit kunnen zowel units met een enkele of een gedeelde bezetting zijn.
  • We houden er rekening mee dat niet alle mutaties op hetzelfde ogenblik plaatsvinden. Naargelang de onderbrekingen en het type campus kunnen deze ‘verhuizingen’ meerdere keren per jaar plaatsvinden, en voor een korte of langere periode.
  • Bij een einde verhuur gaat het om veel meer dan enkel een inspectie van de kamer. Het gaat er om dat de student de regels en afspraken volgt.
  • Je hebt nood aan een tool die je inspecties verbetert, die je toelaat je studenten op te volgen en te zorgen dat ze de regels en het reglement volgen. Gebruik hiervoor een boetesysteem.
  • Een snelle en grondige notatie van markeringen, schade en netheid is essentieel. Zo kunnen de eventuele kosten snel en accuraat vastgelegd worden. Maak hiervoor gebruik van de prijstabellen.
  • Onze app voorziet een manier om makkelijk en efficiënt de reparatiekosten van gemeenschappelijke ruimtes toe te wijzen aan aan de juiste personen.
  • Het is essentieel dat elke inspectie accurate en nuttige data oplevert zodat je efficiënt het onderhoud en de reparaties kan plannen, prioritiseren en organiseren. Het is immers belangrijk dat je de volgende huurder een normaal gebruik en comfort kan garanderen.

Verander je gewoontes !
We hebben een tool ontwikkeld die gebruiksvriendelijk en “plug & play” is, zowel op maat van de professionele als de niet-professionele inspecteur.

Bron: Chapps

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Chapps in de CorporatieGids 2016 te bekijken.