CEPO ondersteunt ProSiWo in testen en accepteren ViewPoint

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

ProSiWo is een samenwerkingsverband van drie Achterhoekse woningcorporaties ProWonen, Sité Woondiensten en Wonion. Gezamenlijk goed voor circa 20.000 verhuurbare eenheden. De drie corporaties hebben onder andere als doel om alle bedrijfsprocessen op elkaar af te stemmen en hebben daarvoor de keuze gemaakt voor één ERP-leverancier (ViewPoint van Itris).

De doorlooptijd van de eerste fase van de implementatie was ambitieus: 6 maanden. Het implementeren van drie identieke inrichtingen in drie omgevingen, ook. Daarnaast lag er binnen het project een grote uitdaging in de kwaliteitsborging. Continu inzicht in de kwaliteit van de software én de aansluiting daarvan op het werkproces was noodzakelijk om binnen de gestelde doelen van tijd, geld, kwaliteit en risico’s te blijven.

ProSiWo heeft testspecialist CEPO gevraagd deze kwaliteitsborging op zich te nemen. Met behulp van een gestructureerde testaanpak en issuemanagement waarbij er voor de eindgebruikers een cruciale rol is weggelegd, heeft ProSiWo haar kwaliteitsdoelen behaald. Nog voor de kerst is zijn de drie corporaties succesvol live gegaan met ViewPoint.

Bron: CEPO

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van CEPO in de CorporatieGids 2015 te bekijken.