CEPO ondersteunt Mooiland in testen en accepteren Dynamics Empire

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Mooiland is een woningcorporatie die ruim 26.000 eenheden beheert, verdeeld over 131 gemeenten. Daarmee behoort ze tot de twintig grootste corporaties van Nederland. Sinds de fusie in 2010 heeft Mooiland te maken met met verschillende (primaire) bedrijfsprocessen, datadefinities, (primaire) systemen en culturen. Om hierin eenheid te creëren is gekozen voor de implementatie van Dynamics Empire van CDSA. De projectleiding lag namens Mooiland in handen van HC&H.

De doorlooptijd van de implementatie was scherp: acht maanden. Het was de ambitie van Mooiland om vóór 1 januari 2016 één primair bedrijfsinformatiesysteem (inclusief managementinformatiesysteem) operationeel te hebben. Om dit te realiseren is gestructureerde kwaliteitsborging van cruciaal belang. Continu inzicht in de kwaliteit van de IT én de aansluiting daarvan op het werkproces was noodzakelijk om binnen de gestelde doelen van tijd, geld, kwaliteit en risico’s te blijven.

Mooiland heeft testspecialist CEPO gevraagd deze kwaliteitsborging op zich te nemen. Met behulp van onze gestructureerde testaanpak, waarbij er voor de eindgebruikers een cruciale rol is weggelegd en centraal issuemanagement met TestMonitor heeft Mooiland haar kwaliteitsdoelen behaald. Dit is andermaal bevestigd tijdens de IT-audit door BDO.

Bron: CEPO

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van CEPO in de CorporatieGids 2015 te bekijken.