Cegeka-dsa stelt nieuwe Directeur Software Development aan

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Cegeka-dsa heeft een nieuwe directeur Software Development: Jeroen van der Heijden. Met zijn komst haalt cegeka-dsa nog meer ervaring en kennis in huis: Jeroen werkte jarenlang als CTO (directeur Software Development) bij softwarebedrijven als Exact en Raet. Softwareontwikkeling zit in zijn genen. Jeroen kijkt ernaar uit samen met cegeka-dsa-klanten te werken aan de ontwikkeling van mooie producten.

Cegeka-dsa zet in op verdere verbetering en vernieuwing van Dynamics Empire. De doelstelling is tevreden gebruikers die graag met onze producten werken, kwalitatief hoge software, een duidelijk en voorspelbaar releasebeleid en openheid van de oplossing. Jeroen zal een belangrijke rol spelen bij het behalen van deze speerpunten.

Daarnaast gaat hij onze Agile werkwijze verder implementeren. Dat betekent voor onze klanten dat er alleen vernieuwingen worden doorgevoerd die aansluiten op hun specifieke behoefte en die écht businesswaarde opleveren.

Jeroen start 1 augustus a.s. en zal verantwoordelijk zijn voor het totale ontwikkelproces. Samen met u zal hij onze missie ‘Samen vernieuwen’ in praktijk brengen.

Naast Jeroen zal het cegeka-dsa directieteam bestaan uit;

  • Anton Vreugdenhil (Algemeen Directeur)
  • Thijs Burgerhout (Financieel Directeur)
  • Eric Keuben (Directeur Services)
  • Hein Brockhoff (Commercieel Directeur)

Bron: cegeka-dsa

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van cegeka-dsa in de CorporatieGids 2016 te bekijken.