Cegeka-dsa: "Samen vernieuwen is onze missie"

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

"Samen vernieuwen met corporaties is onze missie, en we willen actief bijdragen aan het efficiënter, klantgerichter en transparanter maken van vastgoedorganisaties." Dat zegt Hein Brockhoff,  Commercieel directeur van cegeka-dsa. Het bedrijf wil op 22 september tijdens CorporatiePlein met bezoekers praten over gezamenlijk innoveren. "Want alleen samen kunnen wij er een succes van maken."

Volgens Hein richten corporaties zich momenteel op het creëren van meerwaarde voor hun huurders, wijken en panden. "Door de inzet van een modern en gestandaardiseerd ICT-platform kunnen ze hier volledig de focus op houden."

Maximaal rendement
Cegeka-dsa speelt hierop in met haar ERP-systeem Dynamics Empire. "Dit helpt corporaties maximaal rendement uit ICT te halen. De beheerlasten van de omgeving worden gereduceerd door vereenvoudiging van het applicatielandschap. Faalkosten worden vermeden door integraal te werken op basis van één waarheid. Ketensamenwerking verhoogt de efficiency in de samenwerking met huurders en partners. En met de integrale klantenservice functionaliteit worden zelfredzame klanten maximaal digitaal ondersteund. Zo helpt Dynamics Empire corporaties hun woningen betaalbaar te houden."

Het ERP-systeem helpt corporaties daarnaast ook compliant te zijn aan nieuwe wet- en regelgeving. "Corporaties zijn kapitaalintensieve organisaties en de regelgeving vraagt om een transparante en resultaatgerichte bedrijfsvoering. Het is hierbij belangrijk dat zij goed inzicht hebben in rendementsberekeningen en daarnaast met een efficiënt inkoop- en controleproces de kosten laag houden. Daarvoor is goed inzicht in financiën en strakke sturing op vastgoedrendement nodig. Dynamics ondersteunt de DAEB/niet-DAEB inrichting en verantwoording conform de Woningwet op basis van juridische of administratieve scheiding."

Samen
"Corporaties zoeken actief naar allerlei vormen van verbinding binnen hun ecosysteem," gaat Hein verder. "Dit geldt bijvoorbeeld voor de huurder, de samenwerkende aannemer, de buurt- en wijkorganisaties en partijen als het incassobureau. Ook organisaties als de Autoriteit Woningcorporaties, de belastingsdienst en WSW vormen onderdeel van het ecosysteem waarmee digitale informatiestromen worden onderhouden. Met Dynamics Empire voeren corporaties optimaal regie op alle in de keten samenwerkende partijen. Het geheel van deze vernieuwing laat zich vertalen naar digitale transitie. Processen, ketenintegratie en gebruikers ondersteund door slimme IT-toepassingen - zoals machine learning en the Internet of Things - leggen de basis voor een succesvolle reis naar de nieuwe wereld."

Samen is daarbij het hoofdthema op CorporatiePlein bij cegeka-dsa. "Samen vernieuwen is onze missie, want alleen dan kunnen onze klanten zich richten op het creëren van meerwaarde voor huurders, wijk en pand. Op CorporatiePlein verwelkomen wij daarom onze klanten Havensteder, Staedion Den Haag en WonenZuid, die graag met bezoekers delen op welke wijze Dynamics Empire hun organisatie verder brengt."

Cegeka-dsa is op CorporatiePlein te vinden op stand 46.