Cegeka-dsa organiseert Inspire

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Inspireren en laten inspireren. Daar draait het om op 17 maart 2016 in Madurodam, waar cegeka-dsa het kennis- en inspiratie-event INSPIRE organiseert. Deelname is geheel gratis.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging, en het uitgebreide programma ontvangt u twee weken vóór het event. Cegeka-dsa maakt binnenkort sprekers kenbaar via hun website en social media. Inschrijven voor het evenement kan via deze link.

Een inspirerende line-up

Ontmoet professionals uit verschillende vakgebieden, collega’s uit de corporatiewereld en cegeka-dsa-medewerkers. Én geniet van Nederland in het klein: Madurodam.

Beleef waar een klein land groot in is!

De grote verhalen van Nederland komen in het wereldberoemde miniatuurpark tot leven: Madurodam. Madurodam heeft een rijke geschiedenis opgebouwd, sinds prinses Beatrix het attractiepark op 2 juli 1952 opende. En het is niet zomaar een attractiepark: Madurodam werd opgericht als blijvende herinnering aan George Maduro, een Nederlandse student die als verzetsheld in WOII actief was. Tegenwoordig zijn aan het park allerlei moderne technologieën en attracties toegevoegd, en deze combinatie van bezienswaardigheden maakt het park tot een zeer interessante mix voor bezoekers van over de hele wereld, van jong tot oud. Één van die attracties is ‘Zo groot is oranje’, waar je opnieuw het fantastische verhaal van het Nederlands Voetbalelftal beleeft. Hier kun je voelen hoe het is om kampioen te worden, ontdekken wanneer de ‘oranjegekte’ begon, en de cup van 1988 in het echt bewonderen!

Wist u dat …

  • Madurodam een oorlogsmonument is ter nagedachtenis aan George Maduro?
  • Alle ‘gebouwen’ met de hand geschilderd worden?
  • Madurodam maar liefst 60.248 inwoners telt die allemaal met de hand geschilderd zijn?
  • De treinen per stuk maar liefst 15.000 km per jaar afleggen?
  • Madurodam alle netto-opbrengsten schenkt aan goede doelen voor kinderen en jongeren?

Bereikbaarheid Madurodam

De bereikbaarheid van Madurodam is uitstekend. Met tram 9 bent u binnen tien minuten bij station Den Haag Centraal of Hollands Spoor. Met de auto bent u binnen vijf minuten op de snelweg A12, A4 of A44. Madurodam beschikt over een groot parkeerterrein met meer dan 450 plaatsen voor auto’s. Bovendien biedt Madurodam een ruime fietsenstalling voor de deur, mocht u op de fiets komen. Komt u met de auto, dan kunt u uw route vooraf plannen via de website van Madurodam. Komt u met het openbaar vervoer, dan kunt u uw route plannen via OV9292.

Inspirerende sprekers voor een inspirerend publiek

Kies uit maar liefst 10 inspiratiesessies, verzorgd door experts op het gebied van trends en ontwikkelingen binnen de woningbouwcorporatiemarkt. Programma tijden zijn van 09:30 uur tot 18:00 uur.

Bron: cegeka-dsa

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van cegeka-dsa in de CorporatieGids 2015 te bekijken.