Cegeka-dsa neemt Condor Bluebird volledig over van Condor Solutions

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Zoals bekend werkten Condor en DSA●VISION al vele jaren samen op het gebied van integratieoplossingen. Vorig jaar is daartoe ook een gezamenlijk bedrijf opgericht, Condor Bluebird. Doel van Condor Bluebird is om aan de integratieoplossingen ook Portalen en Apps toe te voegen. Deze samenwerking heeft inmiddels een Inspectie App, een reparatieverzoeken Portaal en een Aannemers/Leveranciersportaal opgeleverd.

Bij de recente fusie waardoor cegeka-dsa is ontstaan bleek dat het van cruciaal belang is de ontwikkeling van Portalen/Apps volledig in eigen beheer te kunnen doen. Inmiddels heeft cegeka-dsa de resterende aandelen in Condor Bluebird overgenomen en hebben een aantal medewerkers van Condor de overstap naar cegeka-dsa gemaakt. Hierdoor is ook continuïteit bij de productontwikkeling van Portalen en Apps en bij integratiewerkzaamheden voor de klanten van cegeka-dsa verzekerd.

Condor gaat na de overname zelfstandig verder met haar activiteiten in de corporatie branche. De nadruk zal komen te liggen op SharePoint integratie binnen de woning corporatie en ICT-beheer.

Bron: cegeka-dsa