Casix en Itris sluiten partnerovereenkomst

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Casix en Itris zijn een partnerovereenkomst overeengekomen voor de levering van Casix producten aan woningcorporaties die werken met de ViewPoint software van Itris. In eerste instantie wordt gestart met de levering van de inspectie app.

Casix is leverancier van cloudoplossingen voor de corporatiesector. Naast het landelijk aannemersportaal biedt Casix een breed scala aan webportalen en mobiele apps voor smartphones en tablets voor buitendienstmedewerkers van woningcorporaties huurders. Remco van Niekerk, directeur Casix: “Wij zijn verheugd dat wij Itris kunnen verwelkomen als eerste business partner. Door ondersteuning van de industriestandaard VERA 3.0 kan Casix eenvoudig worden geïntegreerd met de ERP-software van woningcorporaties.”

Itris is ERP-leverancier van de ViewPoint producten voor de corporatiesector. “Samenwerking met Casix past uitstekend in onze strategie waarbij onze focus ligt op de ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen van woningcorporaties. Het partnership met Casix stelt ons in staat een totaalaanbod te kunnen leveren aan onze klanten.” aldus Pim Kamstra, directeur Itris.

Bron: Itris en Casix.

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Itris in de CorporatieGids 2014 te bekijken.