Casade kiest voor cegeka-dsa

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Cegeka-dsa, de ERP-branchespecialist voor de corporatiesector, heeft er vlak voor de kerstdagen een nieuwe klant bij gekregen. Het bedrijf gaat samenwerken met Casade, de woningcorporatie die zich met name richt op mensen met een bescheiden inkomen of kwetsbare positie in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. Casade kiest voor de bedrijfsapplicatie Dynamics Empire van cegeka-dsa. Voor hun klantapplicatie heeft Casade gekozen voor ‘Umbrella’ van Malengo. Beide systemen worden de komende maanden parallel en in nauwe samenwerking geïmplementeerd.

Casade’s keuze voor cegeka-dsa kwam tot stand na een intensief selectieproces, waarbij de woningcorporatie steun kreeg van HC&H Consultants. Doorslaggevend voor Casade waren de bewezen technologie en de vele opties en mogelijkheden van Dynamics Empire, maar vooral ook de toekomstvastheid van het systeem. Onderdeel van het selectieproces was een zogenaamde ‘proof of concept’, waarbij Casade een aantal dagen écht met Dynamics Empire aan de slag ging en de samenwerking met cegeka-dsa kon ervaren.

Bewezen succesvol systeem
“Als onderdeel van onze nieuwe informatiestrategie hebben wij goed gekeken naar de markt en de toekomstige ontwikkelingen,” zegt Stephan van Erp, Manager Strategie & Bedrijfsvoering bij Casade. “De conclusie was dat ons huidige ERP-systeem onvoldoende op deze ontwikkelingen aansloot. Daarom gingen we op zoek naar een nieuw systeem en een nieuwe leverancier.”

“Dynamics Empire is een bewezen succesvol systeem in de woningmarkt,” aldus Van Erp. “Het biedt ons de mogelijkheden die wij zoeken om onze bedrijfsvoering te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te zijn.”

Investeren in partnership
De samenwerking met cegeka-dsa gaf volgens Van Erp uiteindelijk de doorslag: “Onze dienstverlening, maar ook onze manier van samenwerken wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid, professionaliteit en persoonlijkheid. Die eigenschappen zagen wij duidelijk terug bij cegeka-dsa. Zij leveren niet alleen een product of dienst, maar een oplossing. Zo investeren ze echt in een partnership.”

Nog vóór het contract tussen cegeka-dsa en Casade was ondertekend, waren de eerste stappen van de samenwerking al gezet. Beide partijen stelden een plan van aanpak op voor de implementatie van Dynamics Empire en om de hiervoor benodigde voorbereidingen te treffen. Het pakket zal worden gehost in de cloud van NEH. De verwachting is dat Casade eind 2017 met Dynamics Empire aan de slag gaat.

Groot compliment
“Onze best practices zijn gebaseerd op jarenlange ervaring,” zegt Hein Brockhoff, Commercieel Directeur van cegeka-dsa. “Uiteraard zijn we blij dat die best practices zichzelf keer op keer bewijzen in de praktijk en is het een groot compliment dat veel van onze nieuwe klanten daarom voor ons kiezen. Behalve in ons product, geloven wij in samenwerken, partnerships en vanuit een gedeelde visie het beoogde eindresultaat behalen. Wij zijn blij dat niet alleen ons product, maar vooral die visie voor Casade de doorslag heeft gegeven. We zien deze samenwerking met veel vertrouwen tegemoet en verheugen ons erop om Casade nog sterker te maken.”

Over Casade
Casade is een woningcorporatie die werkt aan prettig wonen voor mensen met een bescheiden inkomen of kwetsbare positie in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. Betaalbaar én fijn wonen voor de doelgroep: daar doen ze het voor.

Casade bezit 11.000 woningen en vindt het belangrijk om die woningen aan te laten sluiten op de woonbehoeftes van de huurders. Naast die vastgoedopgave werken zij ook nadrukkelijk aan de leefbaarheid in hun werkgebied.

De dienstverlening is betrouwbaar, professioneel en persoonlijk. Casade is voortdurend in dialoog met haar omgeving en speelt actief in op maatschappelijke en politieke veranderingen. Daarbij werkt ze efficiënt en transparant en onderneemt zij duurzaam. Haar huurders staan centraal bij alles wat Casade doet. Zij bouwt voortdurend aan een organisatie waarvan huurders zeggen: ‘Zo wil ik wonen’.

Over cegeka-dsa
Cegeka-dsa is de ERP-dienstverlener voor de vastgoedmarkt. Cegeka-dsa levert met Dynamics Empire een moderne up-to-date integrale ERP-oplossing op Microsoft-standaarden. Klanten in de vastgoedmarkt profiteren van onze schat aan kennis en jarenlange ervaring. Onze focus richt zich voor 100% op de (sociale) vastgoedmarkt.

Met Dynamics Empire biedt cegeka-dsa een gestandaardiseerde, integrale bedrijfsoplossing voor Wonen, Vastgoed en Financiën. De oplossing bestaat uit een ERP-kern en de aanvullende integrale modules Klantenservice, Ketensamenwerking, Mobility, BI en DMS. Dynamics Empire is gebaseerd op het gebruik van één centrale database waarmee alle medewerkers altijd over dezelfde actuele gegevens beschikken en deze kunnen bewerken. Hierdoor bestaat er één waarheid van informatie en kan er eenvoudiger in- en extern worden samengewerkt op het gebied van onlinedienstverlening en ketenintegratie.

Bron: cegeka-dsa

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van cegeka-dsa in de CorporatieGids 2016 te bekijken