Bosch: Begeleiding bieden bij weg naar energieneutraal, gasloos én circulair

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Twee jaar geleden werd het landelijk Klimaatakkoord door de overheid gepresenteerd. Aan gemeenten en corporaties de taak om dit akkoord door te vertalen naar de eigen activiteiten en uiterlijk in 2050 energieneutraal, gasloos én volledig circulair te zijn. Bosch beschikt over een breed aanbod van energiezuinige en innovatieve oplossingen die kunnen helpen bij het behalen van deze doelstellingen, en vertelt daar op CorporatiePlein meer over. Guido Joziasse licht voor het evenement alvast een tipje van de sluier op.

“Bosch staat niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid,” begint Guido. “Bosch heeft de meeste best geteste huishoudapparaten van Europa en biedt daarbij het grootste assortiment met energielabel A. Tevens heeft Bosch voor verwarming en warm water een breed portfolio aan warmtepompen die woningen kunnen opwaarderen tot een A-label. Tot slot is de Bosch Groep in staat geweest om als eerste industriële onderneming volledig klimaatneutraal te opereren. Dit houdt in dat de meer dan vierhonderd vestigingen overal ter wereld – van ontwikkeling tot administratie – geen CO2-voetafdruk meer achterlaten.”

Energie besparen
“Wij nodigen bezoekers van CorporatiePlein graag uit op onze stand om onze oplossingen te ervaren. Deze dag zullen er collega’s aanwezig zijn van Bosch Thermotechniek en Bosch Huishoudapparaten. Op onze stand vertellen wij bezoekers graag meer over ons brede aanbod en laten we zien hoeveel er jaarlijks aan energie bespaard kan worden bij gebruik van deze apparaten en welke labelverbetering er gerealiseerd kan worden.”

BlueHousing
Ook vertelt Bosch over haar BlueHousing-concept. Guido: “Hiermee biedt Bosch de mogelijkheid om huurders via de corporatie te voorzien van de nieuwste en meest energiezuinige vrijstaande apparatuur voor een vast laag bedrag per maand. Dit concept is uit te breiden met de oplossingen van Bosch Thermotechniek.”

Bosch is te vinden op stand 61 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Bosch