Berg en Terblijt kiest voor ViewPoint GO!

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 19 november j.l. heeft Woningstichting Berg en Terblijt gekozen voor Itris. Deze kleine woningstichting uit Limburg, met ruim 270 verhuureenheden, kiest bewust ViewPoint GO!

Bij ViewPoint GO! staat de 'standaard' inrichting van het pakket van tevoren vast. Hierdoor wordt de implementatie inspanning tot een minimum beperkt. Het overstappen van, in dit geval het NCCW systeem, is door een uitgekiende conversie zeer eenvoudig en goedkoop, met behoud van historie. Woningstichting Berg en Terblijt voert de implementatie uit in anderhalve maand en gaat nog dit jaar live met ViewPoint GO!.

Woningstichting Berg en Terblijt werkt nauw samen met Woningstichting Maasvallei, die een deel van de operationele werkzaamheden voor Berg en Terblijt uitvoert. Omdat je met ViewPoint kunt werken op iedere locatie waar verbinding is met internet, is het samenwerken en delen van informatie met elkaar zeer eenvoudig. Het bestuur van Berg en Terblijt kan simpel en snel vanuit huis werken en beschikt altijd over de meest actuele informatie.

Itris is blij met de komst van Woningstichting Berg en Terblijt. Dit is de eerste klant die na de herpositionering van ViewPoint GO! kiest voor dit concept. Itris maakt het efficiënt overstappen op de moderne ViewPoint omgeving hiermee bereikbaar voor álle corporaties.

Op de foto: De ondertekening van de overeenkomst door de voorzitter Harry Huntjens van Woningstichting Berg en Terblijt (rechts) en Pim Kamstra van Itris.

Bron: Itris

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Itris in de CorporatieGids 2014 te bekijken.