Batavia Groep: Vastgoedportefeuilles toekomstbestendig maken met Investeringsafwegingen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De juiste beslissingen maken over je bezit is voor iedere woningcorporatie essentieel. Om hen daarbij beter te ondersteunen, heeft Batavia Groep een nieuwe Investeringsafwegingen-module gelanceerd. Het bedrijf vertelt hierover op 12 september tijdens CorporatiePlein en voorafgaand aan de beurs licht Marketeer Simone van Dam alvast een tipje van de sluier op.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
We kijken weer heel erg uit naar onze deelname aan CorporatiePlein 2024. Dit jaar hebben wij twee thema's in het bijzonder die we met jullie willen delen: de nieuwe ‘Investeringsafwegingen’ module voor projecten in ons platform, de VastgoedCloud, en ons 25-jarig jubileum.

Allereerst staat CorporatiePlein 2024 voor een groot deel in het teken van de nieuwe ‘module voor Investeringsafwegingen in ons platform, de VastgoedCloud.

Wij geloven dat vastgoedsturing begint bij goede kennis van het bezit. Daarom bieden wij in de VastgoedCloud een compleet beeld, waarbij we alle vastgoedinformatie van de corporatie op één centrale plek samenbrengen en visualiseren. Met de VastgoedCloud voorzien wij corporaties daarnaast van alle relevante analyse- en simulatiemogelijkheden om weloverwogen beslissingen te nemen. Met onze nieuwe module voor Investeringsafwegingen, bieden wij corporaties nu ook de mogelijkheid om projecten en verschillende scenario’s van projecten, tegelijkertijd financieel én maatschappelijk te toetsen. Om het huidige tekort aan sociale huurwoningen aan te pakken en te voldoen aan de verduurzamingsopgave, zetten de meeste corporaties vol in op (sloop)-nieuwbouw en de transformatie van het bezit. Om een goede en onderbouwde keuze te maken, is een goede investeringsafweging van belang. Met de nieuwe functionaliteit voor Investeringsafwegingen in de VastgoedCloud, krijg je grip op al deze lopende projecten en investeringen.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Batavia Groep ondersteunt met de VastgoedCloud corporaties in de gehele beleidsachtbaan. Van het strategisch beleid op portefeuille niveau, richting het tactisch niveau van complexsturing, naar het operationele niveau waar de communicatie van het gekozen beleid moet landen.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij helpen corporaties te bepalen waar zij nu staan (bezitsinformatie), waar ze naar toe willen (simulatie) en hoe ze daar kunnen komen (Investeringsafwegingen). Wil je zien hoe wij in de VastgoedCloud het bezit van jouw corporatie kunnen visualiseren? Ben je benieuwd naar de uitgebreide simulatiemogelijkheden? Of wil je meer zien van de nieuwe module voor Investeringsafwegingen in de VastgoedCloud? Kom langs en wij laten je graag meer zien!

Tot slot staan wij dit jaar in het bijzonder stil bij ons 25-jarig jubileum. Al 25 jaar zijn wij continu in ontwikkeling en ondersteunen wij woningcorporaties bij al hun vraagstukken rondom vastgoedinformatie en vastgoedsturing. Wij nodigen iedereen dan ook van harte uit om dit jubileum met ons te komen vieren. En voor al onze klanten ligt een cadeautje klaar op de stand!

Batavia Groep is op CorporatiePlein te vinden op stand 68.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Batavia Groep