AvW2: "Verbeteren van ICT en bedrijfsvoering en verlagen beheer- en onderhoudskosten"

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Hoe ziet het optimale ICT-landschap en bedrijfsvoering bij woningcorporaties eruit? En hoe wordt er op een juiste manier ingespeeld op nieuwe technologieën? Op 21 september vertelt AvW2 hier meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken daar alvast over met Jos Vervoort.

"Ons vakgebied is bedrijfsvoering en ICT voor woningcorporaties," begint Jos. "ICT biedt volop mogelijkheden voor innovatie. Onze toegevoegde waarde zit hem in het verbeteren van de ICT en bedrijfsvoering en het verlagen van de beheer- en onderhoudskosten. We hebben aantoonbare resultaten geboekt waarbij wij continu de samenhang zoeken tussen sturing, procesinrichting en ICT."

Pragmatische adviezen
Op CorporatiePlein staat het met elkaar in gesprek gaan centraal bij AvW2. Jos: "Bezoekers mogen van ons een onafhankelijke specialist in de corporatiesector verwachten die weet wat er speelt. We zijn kritisch en scherp in onze analyses en bevindingen, geven pragmatische adviezen en zijn in staat deze te implementeren. Op onze stand aan willen we graag onze ervaringen delen aan de hand van concrete resultaten bij collega corporaties. Daarnaast zullen wij tijdens de beurs enkele interessante presentaties hebben over LEAN, KPI's, ICT-beleid en ERP-systemen."

AvW2 is op CorporatiePlein te vinden op stand 8