AvW2: Verbeteren van de bedrijfsvoering, met én zonder ICT

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

CorporatiePlein, dé ICT snoepwinkel voor woningcorporaties. Vele leveranciers die zeer fraaie ICT-systemen aanbieden. Hoe kies je nou het systeem of leverancier die écht toegevoegde waarde levert? Op 27 september vertelt AvW2 hier meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken daar alvast over met Jos Vervoort.

“Ons vakgebied is het verbeteren van de bedrijfsvoering van woningcorporaties,” begint Jos. “ICT kan aan deze verbetering een enorme bijdrage leveren maar bij vele corporaties is dat onvoldoende het geval. En dat komt doordat de implementaties niet gericht zijn op een betere grip op de bedrijfsvoering. Want zeg nou zelf, bij wie is de managementinformatie op orde na de introductie het nieuwe systeem?”

Evenwicht creëren
Tijdens de beurs gaat AvW2 graag in gesprek met bezoekers over wat zij voor hen kunnen betekenen. “Bezoekers mogen van ons een onafhankelijke specialist in de corporatiesector verwachten die weet wat er speelt en vertelt vanuit eerder behaalde resultaten. We zijn kritisch en kijken scherp naar het behalen van toegevoegde waarde van de ICT producten.”

“Wij geloven in creëren van evenwicht tussen ICT, processen, sturing en mensen,” vervolgt Jos. “En om dit evenwicht te behalen en behouden is er soms minder ICT nodig in plaats van meer. Onze ervaringen met het creëren van dit evenwicht willen we graag met u delen. Tijdens de beursdag hebben we een aantal korte workshops over ICT beleid en selecties. We geven vijf waardevolle tips waarmee corporaties tot een betere selectie komen en laten zien hoe zij een door het MT gedragen ICT beleidsplan op één A4 krijgen.”

Bron: CorporatieMedia | Foto: AvW2

Aanmelden voor CorporatiePlein 2018 kan hier. Een plattegrond met alle deelnemende exposanten vind je hier.

AvW2 is op CorporatiePlein te vinden op stand 9