AVW2: Vandaag beter dan gisteren

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De wens om continu te verbeteren is een die bij steeds meer corporaties voorkomt. Hoe zorg je ervoor dat je vandaag beter je werk doet dan gisteren, en morgen nog een extra stapje zet? AVW2 geeft op CorporatiePlein het antwoord, en wij spraken vooraf alvast met eigenaar Jos Vervoort.

“Onze drijfveer is hulp bieden aan de ontwikkeling van mensen en organisaties, zodat de collega’s van de corporaties ervaren dat het vandaag beter gaat dan gisteren,” begint Jos. “Daarbij organiseren we balans tussen mensen, processen, systemen en sturing, en realiseren we resultaat op de korte termijn.”

Corporaties ontzorgen
AVW2 is volledig gericht op woningcorporaties, vervolgt Jos: “We zijn een bedrijfskundig adviesbureau, volledig gericht op de corporatiesector en op alle activiteiten van corporaties. We hebben kritische en bevlogen adviseurs, interim managers met ervaring en senioriteit, en stevige en resultaatgerichte projectmanagers. En we ontzorgen corporaties op het gebied van werving en selectie. Dit alles doen we bijvoorbeeld op het gebied van risicomanagement, procesverbetering, vastgoedsturing, persoonlijke- en teamontwikkeling en ICT.”

Vijf kennissessies
Op CorporatiePlein kunnen bezoekers ook bij AVW2 terecht voor verschillende kennissessies. “In totaal geven we er vijf,” vertelt Jos.

  • Uw ICT beleidsplan op 1 A4. Een gedragen plan met betrokkenheid van bestuur en MT
  • Vastgoedsturing, niets gaat vanzelf. Teamwork tussen vakdisciplines als motor voor succes
  • Teken jouw boodschap. Je hoeft geen tekenwonder te zijn om je boodschap te visualiseren
  • Risicomanagement voor (ICT) managers. Niet ingewikkeld maar wel belangrijk. Een praktische aanpak
  • De weekstart: meer grip met minder vergaderen. 30 minuten per week die het verschil gaan maken

AVW2 is te vinden op stand 58 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: AVW2