AVW2: Helpen bij het ontwikkelen van mens én organisatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Jezelf en je organisatie continu ontwikkelen en professionaliseren is essentieel om de uitdagingen van morgen aan te gaan. AVW2 helpt corporaties hierbij en geeft op 12 september drie kennissessies op haar stand tijdens CorporatiePlein. Wat kunnen bezoekers tijdens deze sessies verwachten en voor welke andere vragen kunnen ze terecht op de stand van AVW2? Wij spraken erover met Managing Partner Mark Koolman.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
Wij zijn onafhankelijke specialisten die helpen bij het ontwikkelen van zowel mensen als organisaties en bij het verder professionaliseren van de bedrijfsvoering. Centraal staat het specifieke vraagstuk van de corporatie of medewerker. Samen zoeken we naar een oplossing die aansluit bij dit vraagstuk, waarbij we gebruikmaken van onze uitgebreide corporatiekennis en ervaring bij andere corporaties.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Bezoekers kunnen bij onze stand terecht voor drie waardevolle kennissessies. De eerste sessie, ‘Uw I&A-beleidsplan op 1 A4’, neemt deelnemers mee in onze aanpak om een beknopt en breed gedragen beleidsplan te ontwikkelen.

In de tweede sessie, ‘Ketensamenwerking’, delen we onze ervaringen met ketensamenwerking tussen woningcorporaties, huurders en onderhoudsbedrijven. We bespreken de samenhang tussen mensen, organisaties en systemen, beantwoorden specifieke vragen van de deelnemers en geven praktische tips.

In de derde sessie ‘ICT applicaties in de beleidsachtbaan’ neemt AVW2 de deelnemers mee in het onderzoek dat AVW2 heeft gedaan naar de verschillende ICT-applicaties binnen de beleidsachtbaan. We delen de bevindingen valkuilen en de tips om te komen tot een goede invulling van de achtbaan.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij zijn een adviesbureau dat zich volledig richt op woningcorporaties en ondersteunen hen in de ontwikkeling van organisatie en mensen. Onze expertise omvat:

  • ICT-beleid, -implementatie en -optimalisatie
  • Procesverbetering
  • Vastgoedsturing
  • Ketensamenwerking
  • Interim management
  • Werving en selectie

We helpen corporaties deze gebieden te verbeteren en zo hun doelen te bereiken en uitdagingen aan te gaan.

AVW2 is op CorporatiePlein te vinden op stand 61.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: AVW2