Aethon: De verbinding zoeken tussen AI en menselijk werk? You’re on!

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Om de enorme uitdagingen voor woningcorporaties het hoofd te kunnen bieden, is de corporatiemedewerker essentieel. Hoe stel je hen in hun kracht en ga je mee met digitalisering, maar houdt je deze wel menselijk voor huurders? Aethon vertelt erover op haar stand tijdens CorporatiePlein en wij spraken vooraf met Content Marketeer Mabel Samson.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
Bij Aethon slaan we de brug tussen de digitale én de menselijke kant van het werk bij woningcorporaties. Met een bouwopgave van meer dan 100.000 woningen per jaar, het verduurzamen van het huidige woningaanbod, het digitaliseren van processen en het vergroten van de leefbaarheid in de wijk, staan woningcorporaties misschien wel voor de grootste maatschappelijke uitdaging van Nederland ooit. Het zijn woningcorporatiemedewerkers die het verschil maken. Elke dag opnieuw. Maar hoe ga je mee met de digitalisering en hoe houd je het wel menselijk voor de huurders? Wij geven jou waardevolle inzichten op onze stand!

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Welke werkzaamheden kunnen door middel van AI worden opgepakt en waar heb je nog steeds menselijke handen voor nodig? Ontdek het op onze stand!

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Aethon ondersteunt woningcorporaties en zorgt voor een unieke instroom en doorstroom van studenten, trainees en ervaren professionals. Dit houdt onze opdrachtgevers flexibel, schaalbaar en aan zet met de juiste inzet van een flexibele schil. Aethon heeft jarenlange ervaring in het inzetten van professionals bij woningcorporaties op de afdelingen vastgoed, wonen en verhuur. We bemiddelen consulenten, verhuurmakelaars, (technisch) opzichters, beleidsmedewerkers, projectmanagers en adviseurs. Dus heb je tijdelijk extra capaciteit of expertise nodig? You're on!

Aethon is op CorporatiePlein te vinden op stand 10a.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Aethon