AEPEX wederom Partner Center of Expertise van SAP

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

AEPEX Business Consultants heeft zich wederom gekwalificeerd als een betrouwbare en ervaren partner voor het beheren van SAP-omgevingen. Nadat SAP het certificaat “Partner Center of Expertise “ in 2012 ook al aan AEPEX had toegekend, heeft de 2-jaarlijkseaudit door SAP opnieuw uitgewezen dat AEPEX voldoet aan alle eisen voor de VAR product- en supportautorisatie voor SAP Business All-in-One, SAP BusinessObjects, SAP Mobility en SAP HANA.

Tijdens de strenge audit beoordeelt SAP belangrijke aspecten zoals de inrichting van de supportorganisatie, de wijze waarop de aangeboden SAP-infrastructuur (zoals de Solution Manager) wordt ingezet. Ook de kwaliteit van de support en sales consultants. Uit het rapport van SAP: “Our service and support audit confirmed that the service and support organization at AEPEX Business Consultants B.V. supports its customers in accordance with SAP’s current technical and organizational standards.”

“Het behalen van deze certificering is een belangrijke onderscheidende factor in de markt voor AEPEX Business Consultants,” aldus Ger Lanjouw, Partner bij AEPEX Business Consultants “Je bent elke dag bezig met het ondersteunen van de klant en deze kwalificatie toont aan dat zij er op kunnen vertrouwen dat ze hoogwaardige dienstverlening blijven krijgen.”

Het door AEPEX Business Consultants behaalde PCoE certificaat is twee jaar geldig.

Bron: AEPEX

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van AEPEX in de CorporatieGids 2014 te bekijken.