Aareon Update 2015 groot succes

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 11 juni jl, een stralende zonnige dag, was het zover. Met als thema Totaal digitaal organiseerde Aareon haar eerste Aareon Update bij theater Orpheus in Apeldoorn.

Al vroeg wandelden de eerste bezoekers naar binnen. Om 10.00 uur werd het dagprogramma afgetrapt met onze Aareon-trailer. Hieronder kunt u deze nogmaals bekijken.

Peter Hanen, Manager Salescontrol & Marketing, heette iedereen van harte welkom en gaf vervolgens het woord aan Marc Lammers.

Marc Lammers, voormalig hockeybondscoach, hield een prachtig, inspirerend verhaal. Hij moedigde iedereen om zich te focussen op zaken waar we invloed op hebben (en dus niet het weer of het veld) en vertelde welke belangrijke rol innovatie en techniek kunnen spelen, wanneer het gaat om verbeteren van prestaties.

Na Marc Lammers kwam Prof. Dr. Peter Reich aan het woord: een vooraanstaande Duitse visionair met een eigen kijk op het gebied van de vastgoedsector tussen Nederland en Duitsland. Nadat onze gasten enige tijd, vol verbazing, zijn ellenlange saaie Duitse betoog hadden aangehoord, bleek gelukkig dat Prof. Dr. Peter Reich eigenlijk Pieter de Rijk heet en dat hij ongelofelijk leuke grappen maakt over Duitsland en Duitsers.

Na dit geweldige ochtendprogramma gingen onze parallelsessies van start. Maar liefst 5 tegelijkertijd met zowel presentaties op gebied van Wonen als Treasury- en Vastgoedmanagement. De vernieuwing van Treasury en Vastgoed, de Aareon Smart World, de woonconsulent mobiel, Assetmanagement en BIM is maar een greep uit de in totaal 15 parallelsessies, waaruit de gasten een keuze konden maken.

Na afloop lag voor iedereen de laatste Insight klaar (net verschenen) en een attentie met o.a. een USB-pen met alle gegeven presentaties. Deze staan overigens ook allemaal op het extranet van Aareon.

We bedanken iedereen voor de prachtige complimenten die we hebben gekregen. Het was een fantastische Aareon Update! Super dat u erbij was!! En heeft u de Update gemist...dan nodigen wij u nu alvast uit voor 2016!

Bron: Aareon
Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Aareon in de CorporatieGids 2015 te bekijken.