Aareon Trace & Treasury ISO27001 gecertificeerd

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Eind december 2016 heeft de unit Trace & Treasury van Aareon het ISO 27001-certificaat voor informatiebeveiligingsbeleid mogen ontvangen van Dekra.

Begin 2016 is de unit gestart met het proces tot certificatie. Unitmanager Ronald Martens: “Binnen onze software en met onze diensten worden grote hoeveelheden data verwerkt. Klanten moeten er op kunnen vertrouwen dat wij constant naar deze data kijken vanuit het oogpunt van de BIV: Beschikbaarheid, Integriteit en Vertrouwelijkheid. Dat geldt uiteraard voor onze SaaS-oplossing waar de meeste klanten inmiddels voor kiezen. Maar ook de klanten die ‘in-huis’ werken moeten er op kunnen vertrouwen dat de software het doet en dat die informatie die zij met Aareon delen in vertrouwde handen is.”

Eind 2016 heeft Dekra, na een uitvoerige audit, geconstateerd dat de unit Trace & Treasury de zaken op het gebied van informatiebeveiliging prima op orde heeft. Daarmee verkrijgt de unit het ISO27001-certificaat voor “het ontwikkelen, leveren, ondersteunen en beheren van het platform Aareon Trace & Treasury, alsmede het beheren van de SaaS-omgeving waarin de software wordt gehost”.

Na de COS3000-assuranceverklaring voor de marktwaarde verhuurde staat, de positieve verklaring vanuit de hack- en penetratietest op de SaaS-omgeving is dit het derde certificaat voor de unit Trace & Treasury in 2016. Een resultaat waar we erg trots op!

Bron: Aareon

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Aareon in de CorporatieGids 2016 te bekijken