Aareon heet Intermaris van harte welkom

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Aareon mag met trots melden dat Intermaris heeft gekozen voor Aareon als leverancier voor haar nieuwe ERP-systeem. Na een zorgvuldig uitgevoerd selectietraject is de keuze op Tobias AX gevallen.
Intermaris en Aareon gaan een contract met elkaar aan voor een periode van 5 jaar.

Intermaris is een woningcorporatie in Noord-Holland met vestigingen in Hoorn en Purmerend en bezit ongeveer 17.000 woningen. De missie van Intermaris is duidelijk: zij biedt mensen met een lager inkomen betaalbare woningen en een aangename woonomgeving.

De corporatie heeft voor een compleet pakket binnen Tobias AX gekozen. Daarnaast heeft ze gekozen voor de Treasury- en Activasuite, het Beleidsportaal, Het klantportaal Flexiciel en het leveranciersportaal Mareon. Tobias AX zal worden gekoppeld aan het documentmanagement-systeem E-content, het servicepakket van PCA Mobile en het woonruimteverdeelsysteem Woonmatch.

Intermaris heeft gekozen voor onze succesvolle implementatiemethodiek “Rapid Start”. De start van het project is gepland in januari 2016 en livegang staat gepland op 1 januari 2017.

Foto: Overhandiging contract tussen Peter Smit (directeur Bedrijfsvoering Intermaris) en Martin Holwerda (directeur Aareon)

Bron: Aareon