1012INC kiest voor de Cloud-oplossing Axxioma

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

1012Inc N.V. is de opvolger van Stadsgoed en het resultaat van de samenwerking tussen de gemeente Amsterdam, woningcorporatie Stadgenoot en Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Het nieuwe vastgoedbedrijf dat zowel dat commerciële als maatschappelijke doelen nastreeft, heeft gekozen voor de Cloud-oplossing Axxioma als nieuw informatiesysteem.

‘Een belangrijk uitgangspunt bij de selectie voor het nieuwe informatiesysteem was de mogelijkheid om de diversiteit aan panden en huurcontracten optimaal digitaal te kunnen beheren. Het praktische en gebruiksvriendelijke pakket kan ook door klanten en leveranciers worden gebruikt via de portalfunctionaliteit. Dit betekent dat de informatie aan de bron kan worden opgevraagd en gewijzigd. Dit in combinatie met de voordelen van het minimale beheer van een Cloud-oplossing, gaf de doorslag voor Axxioma’, volgens Patrick Hendrix de projectmanager voor de selectie en de implementatie van het nieuwe informatiesysteem.

1012Inc zal gebruik gaan maken van de modules Vastgoed, Contracten, CRM, Onderhoud, HRM, Managementinformatie en de volledige Financiële administratie. Alle documenten inclusief de bouwtekeningen worden opgenomen in het geïntegreerde document management systeem.

1012Inc N.V.
In samenwerking met de gemeente Amsterdam, woningcorporatie Stadgenoot en Syntrus Achmea Real Estate & Finance (SAREF) is het publiek- private investerings- en beheerbedrijf 1012Inc N.V. (verder 1012Inc) opgericht. Het is de rechtsopvolger van Stadsgoed, een onderdeel van Stadgenoot. Het doel is om de leefbaarheid in de Amsterdamse binnenstad te verbeteren door strategisch vastgoed aan te kopen en het goed te beheren. Door die aankopen zal het aantal winkels en bedrijven dat bijdraagt aan de leefbaarheid van de buurt toenemen en wordt de balans tussen buurtgerichte functies en functies gericht op bezoekers en toeristen verbeterd.

Bron: Axxioma

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Axxioma in de CorporatieGids 2016 te bekijken.