VVA

Specialisatie

Wij ondersteunen organisaties al meer dan 12 jaar bij hun digitale transformatie door het geven van adviezen en het begeleiden van projecten. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en flexibel in te kunnen spelen op nieuwe innovaties, trends en ontwikkelingen bestaat onze dienstverlening uit 3 takken. Wel te verstaan VVA-informatisering, VVA-innovatisering en VVA intelligent workforce. We lichten dit graag toe. De centrale bedrijfstak waaruit onze nieuwe bedrijfstakken en innovaties zijn ontstaan is VVA-informatisering. VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau dat zich richt op woningcorporaties. Wij leveren projectmanagement en adviesdiensten op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen. Dat doen we altijd aan de klantzijde, vanuit een leverancier onafhankelijke rol. Onze focus ligt op klantwaarde en duurzame projectresultaten. Organisatiegroei is het gevolg, niet het doel. Onze projectleiders en adviseurs zijn experts op het gebied van: digitale strategie, informatiebeveiliging en privacybescherming, online dienstverlening, softwareselectie en –implementatie, slimmer werken, organisatie inrichting, gamification en fris beheer! VVA-innovatisering is dé innovatieve studentendenktank en innovatiepartner voor non-profitorganisaties. Met onze innovatieve oplossingen, zoals de AVG-escaperoom, ons Security Awareness aanbod en de Oudhollandse Dataspelen hebben wij al meerdere klanten blij gemaakt. Samen met organisaties gaan we op zoek naar een innovatieve oplossing voor hun vraagstuk of probleem. Wij gaan dolgraag de co-creatie aan! Vanuit VVA intelligent workforce helpen wij organisaties om slimmer te werken, op basis van direct toepasbare innovaties zoals: - Robotic Process Automation (RPA) - Process Mining - Predictive Analytics - Artificial Intelligence - Datavisualisatie Graag anticiperen wij op de veranderende klantvraag en benutten we de kansen die deze innovaties te bieden hebben. Onze klanten zijn op zoek naar manieren om hun data optimaal in te zetten bij procesautomatisering, beleidsvorming en het doen van voorspellingen. Bijvoorbeeld voor het voorspellen van betalingsgedrag. Daarbij komt dat organisaties snel effect willen zien van innovaties. Ze willen niet nog harder werken, maar juist slimmer! De technologische vooruitgang biedt daartoe nieuwe mogelijkheden. Wij helpen organisaties hier graag bij!

Toekomstvisie

De technologische vooruitgang biedt vele mogelijkheden waardoor de klantvraag steeds verandert. We zien dat klanten steeds meer op zoek gaan naar manieren om slimmer te kunnen werken. Wij geloven dat we met onze kennis en ervaring op het gebied van innovaties en informatisering het verschil kunnen maken voor onze klanten. Door te investeren in samenwerking, innovatie, kennisdeling en kwaliteit realiseren we opdrachten die significant bijdragen aan de doelstellingen van onze klanten. Innoveren doen we samen met onze klanten, VVA-informatisering, VVA intelligent workforce en onze studentendenktank VVA-innovatisering.

Referenties

Een overzicht van onze referenties vind je op onze website www.vva-informatisering.nl.

Bedrijfsprofiel

VVA is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau dat zich voornamelijk richt op woningcorporaties. Wij ondersteunen organisaties bij hun digitale transformatie door het geven van adviezen en het begeleiden van projecten. Dit doen we met een team van enthousiaste professionals die expert zijn op het snijvlak van organisatie en ICT. Onze focus ligt op klantwaarde en duurzame projectresultaten. Organisatiegroei is het gevolg, niet het doel. In onze filosofie voert de klant regie en zit aan het stuur. Wij coachen de klantorganisatie op het nemen van die rol. Met onze vaardigheden en kennis helpen we organisaties bewust keuzes te maken. Wij werken met plezier en passie voor het vak en stralen dat uit. Om onze klanten steeds beter van dienst te kunnen zijn en flexibel in te kunnen spelen op nieuwe innovaties, trends en ontwikkelingen groeit ook onze dienstverlening. Met VVA intelligent workforce helpen wij organisaties graag om slimmer te werken. We anticiperen op de veranderende klantvraag en benutten kansen die innovaties als Robotic Process Automation, Process Mining, Predictive Analytics, Artificial Intelligence en Datavisualisatie met zich meebrengen. Ook gaan we vanuit VVA-innovatisering graag samen met organisaties op zoek naar een innovatieve oplossing voor een vraagstuk of probleem en nemen hier de frisse blik van studenten in mee. Innoveren doen we samen met klanten, VVA-informatisering, VVA intelligent workforce en onze studentendenktank VVA-innovatisering.


Aantal medewerkers: 30
Aantal klanten in corporatiemarkt: 130+
Actief in corporatiemarkt sinds: 2007

Contactgegevens

VVA
Postbus 834, 4600 AV Bergen op Zoom
06 2954 2630 (Martijn Videler), 06 2221 3697 (Piet Verdult)

info@vva-informatisering.nl
https://www.vva-informatisering.nl

VVA in het nieuws