The Sourcing Company

Korte productbeschrijving

Digitaliseren in 2020 is bijna onoverkomelijk. De cloudtermen vliegen je om de oren, alles kan digitaal, alles kan sneller, beter, efficiënter.. The Sourcing Company helpt bedrijven in deze digitalisering, wat is voor jullie corporatie de juiste route, wat kan sneller, beter, efficiënter en minstens net zo belangrijk; veiliger! De digitale transitie moet veilig gebeuren, pas dan kunnen de gebruikers zorgeloos en prettig werken.

Hoe doen wij dat? Door allereerst een uitgebreide kennismaking te hebben. Het liefst door middel van gesprekken met gebruikers. Aan de hand van de businessprocessen kijken hoe de gebruikers werken, wat zij missen, wat zij prettig vinden. Vervolgens combineren wij de krachten en de functionaliteiten van de publieke cloud (Azure) met de zekerheid van een private cloud (Azure Stack Hub). Wij zijn in staat om deze connectie veilig en zonder verlies van functionaliteit te maken en daar zijn we trots op! Onze gebruikers brengen wij daarom graag naar de zogeheten hybride vorm van cloudcomputen waarbij efficiëntie, productiviteit en veiligheid elkaar ontmoeten. Dat is onze definitie van zorgeloos en prettig werken!

Jarenlang hebben wij veel kennis opgedaan op onze eigen private cloud. We merken dat de publieke cloud in de vorm van Microsoft Azure enorm veel extra’s biedt welke wij graag exploiteren. Omdat de publieke cloud publiek is hebben wij ervoor gekozen om een stukje extra zekerheid in te bouwen. Deze zekerheid is er gekomen in de vorm van een Azure Stack Hub. Dat is een eigen stukje private cloud die gemaakt is om samen te werken met de publieke cloud. Zo combineren we ‘the best of both worlds’. Met onze zogeheten hybride cloud ben je er altijd van verzekerd dat jouw bedrijfs(kritische) data altijd op één en dezelfde plek opgeslagen staat. Omdat wij dit in Nederland hebben staan is dit conform de AVG/GDPR en voldoet het aan zeer strenge veiligheidseisen. Wij kunnen bijvoorbeeld garanderen dat belangrijke, bedrijfskritische data niet in Dropbox, Gmail of Azure, maar ook niet op een USB stick of ander opslag medium terecht komen.

Mocht je meer willen weten over de digitale transformatie of op zoek zijn naar het volledig benutten van alle functionaliteiten die de IT-wereld te bieden heeft komen we graag in contact met je. Je kunt ook eerst wat extra informatie opdoen via onze website of social media!

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • SaaS
  • Cloud
  • Private cloud
  • PaaS

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft

Toekomstvisie

The Sourcing Company staat bekend om de innovatieve oplossingen, we zullen altijd voorop blijven lopen op het gebied van ICT om zo de ideale werkplek voor de gebruiker te creëeren. Zo zijn we nu volop bezig met automatisering.

Referenties

The Sourcing Company is al jaren actief in de wooncorpratiemarkt, twee van de bedrijven die gebruik maken van onze diensten zijn Alwel en Zayaz. Wij zijn al sinds 2008 hun ICT Partner.

Bedrijfsprofiel

Het verhaal van The Sourcing Company is in 2007 begonnen op Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Eerst lag de focus vooral op outsourcing en het beheren van ICT-infrastructuren van onze klanten. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met 45 medewerkers en een klantenportefeuille waar we meer dan trots op zijn. Als cloud provider streven wij naar ultieme dienstverlening, waarbij ons eigen cloud platform centraal staat. Zo geven wij ons streven inhoud: prettig werken voor iedereen.


Aantal medewerkers: 45
Aantal klanten in corporatiemarkt: 11
Actief in corporatiemarkt sinds: 2008

Contactgegevens

The Sourcing Company
Pompmolenlaan 10H, 3447 GK Woerden
+31 88 77 11 000

info@thesourcingcompany.nl
https://www.thesourcingcompany.nl

The Sourcing Company in het nieuws