Springleaf Automation

Specialisatie

Springleaf is specialist in de ontwikkeling en implementatie van RPA (robotisering) en Intelligente Automatiseringsoplossingen voor de corporatiesector. In 2018 ontwikkelden onze consultants al robots voor de corporatiesector voor de verbetering van de kwaliteit, klanttevredenheid en de realisatie van kostenbesparingen. Door onze focus en ervaring binnen de corporatiesector hebben wij een unieke werkwijze ontwikkeld voor de succesvolle implementatie, borging en opschaling van RPA en Intelligente Automatisering. Voor een overzicht van onze groeiende verzameling RPA processen hebben wij de digitale RPA Bibliotheek opgezet, die kan worden ingezien op: RPA Bibliotheek - Springleaf Consultancy

Toekomstvisie

Wij combineren bedrijfskundige kennis met het toepassen RPA/Intelligente Automatisering bij de optimalisatie van processen. Routinewerkzaamheden automatiseren wij, zodat medewerkers meer aandacht kunnen besteden aan zaken die er écht toe doen en in hun kracht komen te staan. Dagelijks ervaren wij dat deze aanpak leidt tot een hogere efficiency en meer werkplezier voor medewerkers en bovendien tot betere (financiële) prestaties voor onze klanten.

Door de steeds snellere ontwikkelingen en praktische toepassingen van RPA en Intelligente Automatisering ontstaat er de zogenaamde digital workforce, waar onze klanten de vruchten van plukken. Springleaf zet volop in op deze ontwikkelingen, waarbij we een koers varen die we nauw afstemmen op de wensen van onze klanten.

Referenties

o.a.: deltaWonen, Woonconcept, Elkien, Woonforte, BrabantWonen, Maasdelta, Habion

Bedrijfsprofiel

Springleaf is een in 2020 opgerichte landelijke opererende consultancy organisatie gevestigd in Zwolle. Wij ontwikkelen en implementeren RPA (robotisering) en Intelligente Automatiseringsoplossingen voor onze klanten binnen de corporatiesector, commercieel vastgoed en de bouwwereld.  Inmiddels bedienen wij ruim 20 woningcorporaties, zijn wij de RPA partner van Aareon en draaien inmiddels meer dan 30 verschillende RPA processen bij onze klanten. Wij zetten volop in op RPA en Intelligente Automatisering, waar steeds meer organisaties de vruchten van plukken in de vorm van de zogenaamde digital workforce.


Aantal medewerkers: 6
Aantal klanten in corporatiemarkt: >20
Actief in corporatiemarkt sinds: 2020

Contactgegevens

Springleaf Automation
Dokter van Deenweg 162, 8025 BM Zwolle
085 - 210 1268

info@springleaf.nl
https://www.springleaf.nl

Springleaf Automation in het nieuws