Republiq

Korte productbeschrijving

Hoi, ik ben Pien. Ik help woningcorporaties, groot en klein, door vastgoeddata inzichtelijk te maken. Het energieverbruik, complexen met kwetsbare bewoners of de kosten om een woning te isoleren: ik heb alle data paraat. Hierdoor wordt het maken van beleid, het uitwerken van begrotingen en het vertalen naar de praktijk een stuk eenvoudiger. Bij Republiq noemen ze mij het ‘wonderkind in vastgoeddata’. Maar ik zie mezelf eigenlijk gewoon als Pien.

Ik help woningcorporaties op allerlei gebieden. Zo ondersteun ik ze op het gebied van duurzaamheid, betaalbaarheid en leefbaarheid. Ook help ik met complexsessies, gebiedsvisies opstellen en heb ik een handig complexbeheerplan ontwikkeld.

Waarom Pien?
- Zonder moeite toegang tot alle eigen en externe data
- Prettig samenwerken met collega's in complexsessies
- Hulp bij het maken van plannen en begrotingen door slimme kengetallen
- Razendsnelle implementatie

Plan vrijblijvend je kennnismaking in via www.republiq.nl/pien.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • SaaS
  • Cloud

Toekomstvisie

Wij vinden dat vastgoedsturing sneller, makkelijker en leuker kan. En zo veel mogelijk evidence based. Big data maakt dat mogelijk. De beleidsachtbaan wordt wat ons betreft een rollercoaster. Wij maken doelstellingen expliciet, de prestatie van de portefeuille meetbaar en de invloed van de strategie op thema’s als betaalbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit inzichtelijk.

De huidige datarevolutie helpt woningcorporaties enorm. Meer en meer data komt sneller en preciezer beschikbaar. Met deze data kunnen corporaties een scherper beeld krijgen van de opgave en de beste plannen maken. Waar is een investering nodig, wat heeft prioriteit en welke maatregel is verstandig? Wij helpen jouw corporatie graag vooruit met onze data, systemen en vaardigheden!

Onze volledige visie op vastgoedsturing lees je hier: https://republiq.nl/images/uploads/Een_nieuwe_manier_van_vastgoedsturing_bij_woningcorporaties.pdf

Referenties

Corporaties van groot tot klein gebruiken Pien. Voorbeelden hiervan zijn: Leystromen, Alwel, Weller, Triada, Dunavie en De Kernen. Hoe ervaren onze klanten de toegevoegde waarde?

- "Binnen 2 dagen was de technische implementatie afgerond"

- "We doorlopen complexsessies 10 x sneller dan voorheen"

- "De data helpt bij het onderbouwen en maken van keuzes"

- "Het is fijn om inzicht te hebben in de CO2-uitstoot en energierekening"

Bedrijfsprofiel

Beter onderbouwde besluiten in het vastgoed.

Vastgoed is constant in beweging. Wij helpen onze opdrachtgevers om vat te krijgen op complexe vraagstukken die daarbij horen. Onze adviseurs zetten zich graag in voor de doelen van overheden, woningcorporaties, onderwijsinstellingen en zorginstellingen. Wij begeleiden grote projecten, bedenken een vastgoedstrategie of zetten koers in de organisatie. Onze adviezen en data helpen om beter onderbouwde beslissingen te nemen. Beslissingen die beter bij je passen.

We zijn ervaren vastgoedadviseurs. Onze aanpak is vernieuwend. We zetten volop in op big data. Dat legt meer fundament onder elke vastgoedbeslissing. Dat is waarom Republiq voor de helft bestaat uit vastgoedadviseurs en voor de helft uit data scientists. De combinatie maakt het verschil.


Aantal medewerkers: 30
Aantal klanten in corporatiemarkt: 50+
Actief in corporatiemarkt sinds: 2014
Gebruikersvereniging: Pien Gebruikersgroep

Contactgegevens

Republiq
Hinthamereinde 73d, 5211 PM '-Hertogenbosch
073 851 26 23

info@republiq.nl
https://www.republiq.nl

Republiq in het nieuws