NDI ICT Solutions

Korte productbeschrijving

Voel je thuis bij NDI

Als woningcorporatie realiseer je betaalbare en kwalitatieve woonruimte voor mensen met een laag- of middeninkomen. Jij bent er voor de huurder, NDI ICT Solutions is er voor jou.

NDI levert slimme en praktische ICT-oplossingen om efficiënter te werken en in te spelen op de snel veranderende maatschappij. Wij vinden het belangrijk dat ICT een instrument is dat jouw organisatie ondersteunt en dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Onze clouddiensten, moderne werkplekken en digitale veiligheid helpen jou om huurders en relaties beter te bedienen.

Als KPN Excellence Partner zijn we thuis in diverse oplossingen en vind je alle kennis op het gebied van IT en telecom onder één dak.

Wij helpen woningcorporaties met:

  • Clouddiensten
  • Moderne werkplekken
  • Digitale veiligheid
  • Telefonie (vast en/of mobiel)
  • Internet
  • Bekabeling
  • AV-oplossingen

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • Cloud

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft
  • Broadsoft

Toekomstvisie

Om veerkrachtig te blijven in de toekomst, is het van groot belang dat je als woningcorporatie actief investeert in en profiteert van de mogelijkheden die ICT biedt. Naast nieuwe wet- en regelgeving en de behoefte aan meer klantgerichtheid, is het ook essentieel om de continuïteit van jouw organisatie te waarborgen. ICT speelt hierin een cruciale rol. Door te investeren in geschikte ICT-oplossingen en samen te werken met gespecialiseerde partners zoals NDI, krijg je de nodige ondersteuning om deze uitdagingen aan te pakken.

ICT kan helpen bij het automatiseren van processen, het stroomlijnen van workflows en het versterken van de digitale beveiliging. Hierdoor kun je efficiënter werken, kosten besparen, voldoen aan de veranderende regelgeving, beter inspelen op de behoeften van huurders en de organisatorische continuïteit waarborgen.

Wij geloven in persoonlijk contact en het opbouwen van een langdurige relatie met onze klanten. Door nauw samen te werken en te luisteren naar jouw uitdagingen en doelen, bieden wij oplossingen die passen bij jouw situatie.

Referenties

Marco Mommersteeg, Manager Bedrijfsvoering bij Stichting QuaWonen: ‘In deze snel veranderende maatschappij ontstond bij QuaWonen de behoefte om onze IT-omgeving vergaand te beveiligen. We zijn op zoek gegaan naar een partij die samen met ons zorg draagt voor zo'n veilige omgeving, nu en in de toekomst. Wij streven daarbij altijd naar een partnerschap, in plaats van een traditionele opdrachtgever-opdrachtnemer relatie. NDI heeft ons ervan overtuigd dat we dit samen waar kunnen maken.’

https://www.ndi.nl/nl/quawonen-en-ndi-tekenen-samenwerkingsovereenkomst/

Bedrijfsprofiel

NDI ondersteunt, denkt mee en adviseert over uiteenlopende ICT-vraagstukken. Of je nu een eigen ICT-afdeling hebt of niet.

Wij bieden slimme en met je meegroeiende oplossingen om jouw doelen sneller en efficiënter te realiseren. We zorgen dat onze dienstverlening aansluit op de ontwikkelingen in de markt. Zodat jij kunt mailen, meeten en (samen)werken op de manier die bij jou past. Dat werkt. En mocht het toch een keer niet werken, dan helpen wij je. Vakkundig en met persoonlijke aandacht.

Want voor ons draait een goede samenwerking om persoonlijke en langetermijnrelaties met de mensen waarmee we zaken doen. Wij helpen mensen!


Aantal medewerkers: 90
Aantal klanten in corporatiemarkt: 3
Actief in corporatiemarkt sinds: 2022

Contactgegevens

NDI ICT Solutions
Strawinskylaan 203, 1077 XX Amsterdam
088 - 088 43 00

info@ndi.nl
https://www.ndi.nl

NDI ICT Solutions in het nieuws