Movin'U

Korte productbeschrijving

Duurzaamheid, nul op de meter en gasloze woningen, circulaire bouw en materialenpaspoort. Er wordt steeds meer kennis van het vastgoed gevraagd. Elke mutatie in het vastgoed is een moment van onderhoud, verduurzaming of een andere data opname. Waar laat je deze data landen en hoe deel je deze binnen de diverse processen rond het  vastgoed. 

Movin’U ondersteunt woningcorporaties om vanuit een integrale benadering de opname van data rond vastgoedprocessen transparanter en efficiënter te maken. Dit doen we door de processen over de afdelingen heen te bekijken en verdere integratie te realiseren. 

Door registreren en gestructureerd ontsluiten van data ondersteunt Movin'U corporaties in het optimaliseren van hun processen waardoor zij zich beter kunnen richten op het beheersen van risico’s en verhogen van de voorspelbaarheid en klanttevredenheid. 

Afspraken rondom de gewenste vastgoedkwaliteit en prestaties, zijn belangrijke onderdelen in het verwerven en onderhouden van de benodigde vastgoedkennis. Inzicht en sturing op het onderhoud en de kosten zorgen voor grip op het vastgoed beheer. Movin’U levert innovatieve software oplossingen waarmee u verder komt.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • Cloud
  • Private cloud

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft
  • Oracle
  • Webbased

Bedrijfsprofiel

Met ons team ontwikkelen we gebruiksvriendelijke en innovatieve software die u helpt om uw processen op een slimme manier te organiseren en digitaliseren. 

Wij leveren uw organisatie kwalitatief hoogwaardige data om de processen binnen uw vastgoed vanuit een integrale invalshoek te registreren, digitaliseren en automatiseren. 

Omdat wij zelf zijn 'opgegroeid' binnen de corporatie sector, is ons systeem tot de kleinste details uitgewerkt. 

Wat ons al 10 jaar uniek maakt, is de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke software. 

Het systeem leidt je door de woning en er is een controle of alle ruimtes bekeken en beoordeeld zijn. Geen keuzemenu's waar je eindeloos doorheen moet scrollen, maar een prettige manier van opnemen en registreren.


Aantal medewerkers: 15+
Aantal klanten in corporatiemarkt: 15+
Actief in corporatiemarkt sinds: 2009
Gebruikersvereniging: Gebruikerspanel

Contactgegevens

Movin'U
Duwboot 11, 3991 CD Houten
085 88 89 4469

info@movinu.nl
https://www.movinu.nl

Movin'U in het nieuws