Mail to Pay

Korte productbeschrijving

Mail to Pay is de grondlegger van Debtor Process Automation (DPA). Door jarenlange ervaring in Credit Management te combineren met de laatste innovaties is het Mail to Pay gelukt een platform te ontwikkelen dat direct kan bijdragen aan de financiële gezondheid van een woningcorporatie en haar huurders. 

Innovatie 
Mail to Pay blijft continu nieuwe innovaties leveren aan haar klanten en relaties. In 2018 heeft dit geresulteerd in het winnen van de Credit Management Innovation Award. Klanten van Mail to Pay lopen voorop op het gebied van incasso en betalingstechniek.

Veiligheid 
Door terugkerende security tests uit te laten voer en waarborgt Mail to Pay de veiligheid van haar klanten. De gegevens die met Mail to Pay worden verwerkt worden behandeld en gecontroleerd volgens de algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR). 

Referenties 
Mail to Pay is de tr otse leverancier van een groot aantal woningcorporaties variërend in grootte van woningaanbod. Woningcorporaties als Ymere, Vidomes, Stadgenoot, Stichting MeerWonen, Woonkwartier, BrabantWonen, Vesteda, Trivire en vele andere mag Mail to Pay tot haar klanten rekenen.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • SaaS

Toekomstvisie

Er zijn nieuwe technieken op komst. Systemen van de schuldeiser kunnen door nieuwe Europese richtlijnen voor banken (PSD2) binnenkort ‘praten’ met de bankrekening van de huurder. Als dergelijke technieken in handen komen van vaardige programmeurs, dan staat er wederom veel te veranderen in de wereld van huurincasso. 

Verder kan in de toekomst worden verwacht dat de huurder zijn zaken steeds vaker automatisch regelt. Mail to Pay denkt dat het niet vreemd is om te verwachten dat de huurder ook over software gaat beschikken om zijn financiën uitgebreid te beheren. Zo praat een corporatie-systeem in de toekomst allicht met een systeem van de huurder.

Snelheid is het toverwoord. Zo snel als technieken tegenwoordig opkomen, zo snel kunnen ze ook weer verdwijnen of worden achterhaald. Werk dus niet aan een project met een lange levenscyclus, maar vraag jezelf af: ‘Wat kan ik binnen één jaar opleveren?’ Houd daarnaast een meer globale visie of richting aan voor langere perioden. En houd in die visie rekening met het feit dat de opkomst en adoptie van nieuwe technieken niet goed te voorspellen zijn.

Daarnaast is er volgens Mail to Pay een hele grote plek in de toekomst voor het sociale aspect van huurincasso. Hoe zorg je ervoor dat jouw systemen zich gedragen als een verantwoordelijke schuldeiser? Zijn ze afgestemd op het behoud van de klantrelatie in plaats van op het hoogste incassoresultaat?

Referenties

Mail to Pay is de trotse leverancier van een groot aantal woningcorporaties variërend in grootte van woningaanbod. Woningcorporaties als Arcade Mensen en Wonen, BrabantWonen, de Alliantie, Domesta, Dunavie, Goedestede, Helpt Elkander, Intermaris, Oost Flevoland Woondiensten, Parteon, Rochdale, RWS Goes, Sint Trudo, Stadgenoot, Stichting GroenWest, Stichting MeerWonen, Trivire, Vesteda, Vidomes, Woningstichting Den Helder, Woningstichting Haag Wonen, Woonconcept, WoonFriesland, Woongoed Zeist, WoonInvest, Woonkwartier, Woonpartners, Woonstede, Woonstichting St. Joseph, Woonstichting 'thuis, Ymere, Zeeuwland en vele andere mag Mail to Pay tot haar klanten rekenen.

Bedrijfsprofiel

In 2010 is Mail to Pay opgericht door ondernemers Rody Heijstek, Robert van Roon en Edwin Romijn. Er werken 20 mensen bij Mail to Pay en is gevestigd in Alblasserdam. Mail to Pay levert haar diensten aan bedrijven in Noordwest-Europa.


Aantal medewerkers: 20
Aantal klanten in corporatiemarkt: 36
Actief in corporatiemarkt sinds: 2011

Contactgegevens

Mail to Pay
Van Coulsterweg 2, 2952 CB Alblasserdam
085 273 74 94

info@mailtopay.nl
https://mailtopay.nl

Mail to Pay in het nieuws