Finalist

Specialisatie

Finalist maakt moderne digitale ervaringen voor belangrijke levensfasen. Finalist realiseert software oplossingen door ICT-diensten voor woningcorporaties. Onze schat aan kennis van het woningcorporatiedomein zetten we in voor moderne portals, websites, applicatie-integratie en architectuuradvies. Door applicaties te integreren, automatiseren we processen en zorgen we voor excellente gegevensuitwisseling. Wij geloven dat de beste aanpak start bij de kern, bij de basis. Daarom start Finalist het proces om tot een passende ICT oplossing te komen bij de architectuurvisie van een woningcorporatie en toetst zij deze aan de referentiearchitectuur van woningcorporaties: CORA. Door CORA als basis te gebruiken bij het maken van ICT keuzes, naast het enerzijds definiëren van SMART organisatiedoelstellingen en anderzijds het ophalen van de gebruikersbehoeften helpen wij woningcorporaties bij het maken van passende en duurzame ICT keuzes. Een bepaalde mate van digitalisering of digitale transformatie kan een gevolg zijn van de keuzes die gemaakt worden. Ook dat proces ondersteunen wij, zodat de gekozen oplossing niet op zichzelf staat maar een logisch gevolg is van de fase waarin een woningcorporatie zich bevindt.

Toekomstvisie

"Ieder individu heeft recht op een digitale ervaring die het welzijn vergroot." Bijdragen aan de maatschappij vinden we belangrijk, maar dat niet alleen. Wij opereren met onze dienstverlening en producten in het unieke middelpunt van de vijf componenten webontwikkeling, integratie, maatschappelijk, domeinexpertise en open source. Wij geloven dat we alleen zo de meest geschikte digitale ervaring kunnen creëren waarmee we de wereld toegankelijker maken.

Referenties

Aedes, De Alliantie, Viveste, SOR, etc.

Bedrijfsprofiel

Finalist is dé nummer 1 in software ontwikkeling, software integratie en software presentatie voor de markten woningcorporaties, zorg, onderwijs en non-profit. Sinds 1988 hebben wij ons gespecialiseerd in software voor organisaties die met veel mensen interacteert en helpt op belangrijke momenten in een mensenleven. Onze software en dienstverlening is van essentieel belang voor de organisaties die we bedienen; wij verbinden mensen met informatietechnologie. Hierdoor kunnen mensen beter geïnformeerd en met meer context op belangrijke levensmomenten keuzes maken. Wij begrijpen de marktspecifieke behoeften en betrekken de eindgebruikers in het hele software creatieproces. Wij zijn onafhankelijk in onze technologiekeuzes en omarmen open standaarden als geen ander. De 100 hoogopgeleide collega’s in Nederland werken vanuit Rotterdam, Maarssen en op locatie bij de klant met passie aan mensgerichte technologie voor nu al meer dan 1.000.000 eindgebruikers in Nederland.


Aantal medewerkers: 85
Aantal klanten in corporatiemarkt: 4
Actief in corporatiemarkt sinds: 2019

Contactgegevens

Finalist
Weena 690, 3012 CN Rotterdam
088 217 0800

service@finalist.nl
https://www.finalist.nl

Finalist in het nieuws