Consolidated

Korte productbeschrijving

Op welke complexen komen regelmatig lekkages voor? Weet u hoeveel u volgend jaar kwijt bent aan dakonderhoud? En hoeveel storingen u dit jaar had kunnen voorkomen? Het antwoord op deze vragen vindt u in Dakota, ons online platform voor dakmanagement, waarop alle beschikbare kennis over uw daken wordt samengebracht.

Dankzij de vele features kunt u zich eenvoudig een beeld vormen van de conditie van uw daken. Het systeem geeft precies aan wanneer en waar welk onderhoud nodig is en wat de kosten zullen zijn. Zo kunt u het onderhoud van uw daken beter sturen en daklekkages in de toekomst vóór zijn. Dit levert enorme kostenbesparingen op. Daarmee is Dakota een onmisbare tool om uw daken te managen. Dakota is compatibel met andere gebouwbeheersystemen, zoals Vastware.

Het online platform biedt:

  • inzicht in de conditie van uw daken;
  • overzicht van alle activiteiten en storingen;
  • inspectierapporten, onderhouds- en lekkageverslagen;
  • rapportages, jaarplannen en meerjarenonderhoudsbegroting;
  • een koppeling tussen dagelijks en planmatig onderhoud;
  • zoek- en differentieerfunctionaliteiten;
  • diverse analyse- en exportmogelijkheden.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • SaaS

Toekomstvisie

Digitalisering van onze processen is een feit. Enorme hoeveelheden data worden verzameld. Onze focus zal nu verschuiven naar sterkere analyses (voorspelbaarheid en risicobeheersing) en naar het bouwen van koppelingen met andere gebouwbeheerssystemen met webservices.

Referenties

Ymere, Stadgenoot, Trivire, Poort6, Domijn, Groenwest en Havensteder gebruiken Dakota. Hun dakpartners werken met onze applicaties. Deze opdrachtgevers hebben binnen één portal zicht op al hun daken en dakactiviteiten.

Bedrijfsprofiel

Consolidated is dé specialist in beheer en onderhoud van platte en hellende daken. Al meer dan 50 jaar onderhouden, beheren en renoveren wij platte en hellende daken in opdracht van professionele gebouweigenaren en gebouwbeheerders, waaronder woningcorporaties. We werken samen op basis van regiegestuurd dakonderhoud.

Elke samenwerking is anders; we zijn gewend met opdrachtgevers te sparren. In de samenwerkingsovereenkomst zijn doelstellingen en kritieke prestatie indicatoren (KPI’s) opgenomen, gericht op klanttevredenheid, kostenbesparing en grip op processen. Consolidated is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van daken. De klant behoudt de regie.


Aantal medewerkers: 150
Aantal klanten in corporatiemarkt: >50
Actief in corporatiemarkt sinds: 1962

Contactgegevens

Consolidated
Stephensonweg 2, 4207 HB, Gorinchem
0183 643629

info@consolidated.nl
https://www.consolidated.nl

Consolidated in het nieuws