Casix

Korte productbeschrijving

Het Zig Onderhoudsplatform (voorheen Casix) is leverancier van cloudoplossingen voor de corporatiesector. Casix is sinds 2022 onderdeel van Zig. Het Onderhoudsplatform biedt een breed scala aan webportalen en mobiele apps voor smartphones en tablets gericht op zelfbediening door huurders en ondersteuning van buitendienstmedewerkers en ketenpartners. Het Onderhoudsplatform kan eenvoudig worden geïntegreerd met ERP-software op basis van VERA, Ketenstandaard en KOVRA.

Continue innovatie is voor moderne woningcorporaties vereist om in te spelen op de toenemende verwachtingen van huurders en ketenpartners in de 24-uurs economie. Het Onderhoudsplatform ondersteunt corporaties daarom met innovatieve producten uit de praktijk met ruimte voor het verwerken van feedback en gewijzigde inzichten. Robuustheid en betrouwbaarheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Diensten van het Onderhoudsplatform zijn ISAE-3402 type II gecertificeerd en gegarandeerd 24/7 beschikbaar.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • SaaS
  • Cloud
  • Private cloud

Platform gebaseerd op:

  • Mendix

Toekomstvisie

In onze visie is het noodzakelijk dat corporaties zich op haar kerntaken richten en de regie weer in handen nemen. Kostenreducties blijven noodzakelijk. Informatietechnologie is daarbij een onmisbare schakel. De corporatieprocessen zijn daarbij het vertrekpunt. Portalen en applicaties dienen overal en altijd mobiel beschikbaar te zijn. Het draait om Cloud computing, Mobiele communicatie, Management Informatie en Social media.

Referenties

Inmiddels hebben 35 + corporaties met meer dan 500.000 eenheden voor het Onderhoudsplatform gekozen waaronder Acantus, De Kernen, Ons Doel Leiden, Eigen Haard, Pré Wonen, SSH&, Staedion, ‘thuis, Viverion, Woonbedrijf Eindhoven en Woonbron.Bedrijfsprofiel

Het Onderhoudsplatform brengt de nieuwe generatie mobiele oplossingen en portalen voor de woningcorporatie van nu. Innovatie zit in onze genen en we hebben een jarenlange ervaring in de corporatiesector. Voor ons zijn de corporatieprocessen altijd het vertrekpunt. Onze aanpak is lean. De klanten bepalen de werking van onze producten. Wij vertalen hun eisen en wensen in business logica en gebruiksvriendelijke oplossingen. Dat doen we met een innovatief platform dat zorgt voor een gigantische versnelling in productontwikkeling. Alle software die we opleveren draait in de cloud, is ISAE-3402 type II gecertificeerd en is beschikbaar op elk mobiel device.

Aantal klanten in corporatiemarkt: 35+
Actief in corporatiemarkt sinds: 2014

Contactgegevens

Casix
Zoutershof 9, 2371 BK, Roelofarendsveen
088 0111 222

hi@zig.nl
https://www.zig.nl/casix-platform/

Casix in het nieuws