bryder

Korte productbeschrijving

Platform voor gebouwinformatiemanagement

Onze nieuwe benadering – met 3D Digital Twins en AI-technologie – verandert de manier waarop gebouwen en gebouwinformatie worden beheerd snel. Ons cloud platform is geschikt voor alle vastgoedportfolio's.

Eén oplossing voor het verzamelen, beheren, vinden en delen van al je gebouwinformatie

Onze missie is om het leven van vastgoedprofessionals gemakkelijker te maken. We digitaliseren vastgoedportfolio's zodat onze gebruikers hun gebouwinformatie perfect kunnen managen en distribueren naar de juiste mensen op het juiste moment.

Bryder is aanvankelijk ontwikkeld voor de meest complexe van alle vastgoedbeheerders: woningcorporaties. Inmiddels worden ruim een half miljoen Nederlandse gebouwen en woningen erop beheerd. Vastgoedbeheer is niet eenvoudig, maar je kunt het een stuk eenvoudiger maken Bryder, platform voor Gebouw Informatie Management.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • SaaS
  • Cloud

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft

Toekomstvisie

Digital Twins zijn niet meer weg te denken van de innovatiekalenders. Onder andere Microsoft investeert gigantisch in deze ontwikkeling. Uiteraard loopt Bryder hierin mee en voorop als het gaat om het toepassen van de nieuwste technieken.

Van slimme data opslag en de hoogste vorm van digitale beveiliging. Maar bedenk vooral dat Digital Twins zoals Bryder die maakt onderdeel zijn van de toekomstbestendige metaverse.

Digital Twins zijn straks geen 3D modellen op een scherm, maar een daadwerkelijke representatie van de omgeving waarin we leven, wonen, werken en recreëren. Metaverse of metaversum is het gehele netwerk van aan elkaar gekoppelde virtuele 3D-ruimtes waarin de gebruikers, vaak door middel van avatars, interactief kunnen rondkijken en interageren. Dit ontwikkelt exponentieel en iedereen zal hier op middellange termijn mee te maken krijgen.

Gebouwen worden steeds "slimmer". Waar er vroeger een moederhaard stond en nauwelijks geisoleerd werd, is in de huidige tijd de slimme meter niet meer weg te denken. Daarnaast zien we de opkomst van sensor informatie, waarmee gebouwen niet alleen kunnen signaleren, maar er ook voorspellingen op gedaan kunnen worden. Deze zogenaamde "smart buildings" of "talking buildings" maakt het mogelijk om in de nabije toekomst de behoefte aan onderhoud gemakkelijker te voorspellen waarbij het Bryder platform een cruciale rol speelt in het samenbrengen van deze informatie.

Referenties

Bryder wordt in veel verschillende situaties ingezet. Voor elke situatie hebben we vele referenten. Neem contact met ons op om samen met collega corporaties te overleggen.

Bedrijfsprofiel

Bryder werd in 2017 geboren als kind van Vabi. Het was het antwoord op de vraag naar goede software voor Gebouw Informatie Management. Vabi zelf komt voort uit een samenwerking tussen TNO, TU Delft, TU Eindhoven en een aantal vooraanstaande ingenieursbureaus.

En Bryder is een wonderkind gebleken. Inmiddels zeven jaar jaar jong draagt Bryder nu al bij aan het serviceniveau van duizenden vastgoedprofessionals: door goede informatievoorziening en ondersteuning bij vele bedrijfsprocessen.

We hebben ons hoofdkantoor in Delft en bereiken op dit moment heel Nederland met ons unieke Platform for Building Intelligence.


Aantal medewerkers: 50
Aantal klanten in corporatiemarkt: 90
Actief in corporatiemarkt sinds: 2015

Contactgegevens

bryder
KLEVERINGWEG 10, 2616 LZ Delft
088 040 32 00

info@bryder.com
https://www.bryder.com

bryder in het nieuws