ADDCOMM

Korte productbeschrijving

AddComm heeft in huis ontwikkelde software voor het eenvoudig creëren van de meest optimale workflow- en communicatieprocessen zoals voor de Huurverhoging en Service & Verbruik. Om dat te doen bieden we naast alle mogelijk communicatiekanalen (digitaal én fysiek) ook complementaire digitale diensten zoals DigiAccept (digitaal betalen middels link of QR code), documentcreatie tooling, digitaal ondertekenen, archiefoplossingen en specifieke reminderservices zoals voor reparatieverzoeken. Wij werken met diverse grote en vooruitstrevende woningcorporaties in Nederland waarbij we diverse standaard koppelingen beschikbaar hebben naar bronsystemen zoals Empire via ISRES (DataRotonde). Producten & Diensten:

 •     Workflow- en Klantcommunicatiesoftware;
 •     Documentcreatie en beheer;
 •     Digitale outputmanagement;
 •     Printmanagement;
 •     DigiAccept; Digitaal betalen middels een link of QR code;
 •     Archiveren, ook met inlog voor huurders in een webportaal;
 •     Inkomende post digitaliseren. 
 •     API koppelingen
   

Specificaties

Software wordt aangeboden:

 • SaaS
 • Cloud

Toekomstvisie

AddComm
AddComm heeft zichzelf als doel gesteld de komende jaren leidend te zijn en blijven in klantcommunicatie. Waarbij we onze klanten versterken in het digitaliseren en optimaliseren van hun (klantcommunicatie) processen. We onze klanten blijven uitdagen en adviseren. Waar we steeds weer nieuwe producten en oplossingen bieden die aansluiten bij de behoefte van de markt.


Woningcorporatie van de toekomst
Idealiter bouwen we de woningcorporatie-processen om de huurder heen. Een woningcorporatie waar de huurder zelf alles eenvoudig kan regelen, plaats- en tijdonafhankelijk. Waar de mensen die er werken zo tijd ‘over houden’ om er voor huurders te zijn doordat ze minder bezig hoeven te zijn met processen en administratie. Zo kan de woningcorporatie richten op eigen doelen waarbij de huurder centraal staat. De interactie is volledig afgestemd op de individuele huurder, op basis van zijn voorkeuren, geschreven in zijn ‘taal’ waarbij we continu afstemmen op veranderingen in behoefte of gedrag.

Referenties

Staedion
Woonbron
Eigen Haard
Portaal
SWEMP
Havensteder

Rudolph de Groot, manager Creditmanagement bij Staedion; “Met AddComm hebben we nu één flexibele partner voor de optimalisatie van álle klantcommunicatieprocessen.”

Bedrijfsprofiel

Wij zijn AddComm, dé regisseur voor al uw klantcommunicatie. Ooit begonnen als printbedrijf, maar 25 jaar later een IT organisatie in klantcommunicatie. Onze kracht? Dat is het leggen van verbindingen. In partnerships met onze klanten en tussen ieder denkbaar communicatiemiddel. Door onze kennis te verbinden aan uw processen maken we complexe klantcommunicatie simpel en overzichtelijk. En het resultaat? U bereikt de huurder gegarandeerd. Met de jarenlange ervaring van ons familiebedrijf staan we voor zekerheid en toewijding. En tegelijkertijd zijn we altijd in ontwikkeling. Want we houden van uitdagingen en bedenken steeds nieuwe, betere en efficiëntere klantcommunicatie oplossingen. Zo staan we garant voor optimale klantcommunicatie. Nu en in de toekomst. Dat noemen wij: Leading Customer Communication.


Aantal medewerkers: 75
Actief in corporatiemarkt sinds: 2018

Contactgegevens

ADDCOMM
Lindeboomseweg 41, 3825 AL Amersfoort
033 – 454 9000

info@AddComm.nl
https://www.addcomm.nl

ADDCOMM in het nieuws