Zaam Wonen start met beheren en actualiseren van haar vastgoeddata

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Zaam Wonen zet een mooie volgende stap voor het actualiseren en het in kaart brengen van vastgoeddata achter de voordeur!

Zaam Wonen wil haar vastgoeddata gestructureerd vastleggen en kunnen raadplegen op locatie. Door middel van Inspectic kan de data in de woning efficiënt en gebruiksvriendelijk worden geregistreerd. Door een mooie koppeling van Movin'U en Bryder, is deze actuele data dan direct beschikbaar en zichtbaar voor de hele organisatie in Bryder.

Met Inspectic als woning opname app op locatie begint Zaam Wonen de volgende thema's digitaal te inspecteren, o.a.:
-BKT (badkamer, keuken, toilet) en installaties 
-Rookmelders

Middels een multi-inspectie is er in Inspectic de mogelijkheid om tegelijkertijd meerdere thema’s op te nemen. Bovendien kan dit alles geregistreerd worden inclusief foto's in één woningdossier.  Er wordt gestart met deze thema's, maar dit is altijd uit te breiden voor nog meer inzicht. Naast deze thema's zijn er namelijk nog meer thema's mogelijk om op locatie gegevens over vast te leggen.

Wij zijn enthousiast om Zaam Wonen te ondersteunen in het proces om digitale, gestructureerde en actuele vastgoeddata te registreren en inzichtelijk te krijgen. Op naar een woningcorporatie met hoge datakwaliteit!

Bron: Movin'U, Foto: Zaam Wonen