Hersense: Kom voor ‘de verandering’ bij ons langs

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Het afgelopen jaar was er een met grote veranderingen. Nederland moest snel investeren in digitaal samenwerken en veel organisaties maken daardoor nu de stap naar het ‘hybride werken’. Het werken aan adoptie van de veranderingen is volgens Hersense dé uitdaging van het aankomende jaar. Het bedrijf vertelt hier op 23 september meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken alvast met Eelco Hers.

Bij de transitie naar het hybride werken komen verschillende uitdagingen op het pad van corporaties, begint Eelco: “Hoe houd je medewerkers in hun kracht en help je ze hierbij? Wij ondersteunen corporaties met onze implementatiemethode op basis van agile, lean en projectmatig werken, van ERP-systeem tot Microsoft 365 en vertellen hier op CorporatiePlein graag weer over.”

Optimaal I&A-beleid
Hersense organiseert daarom verschillende kennissessies voor bezoekers. “Bijvoorbeeld over een optimaal I&A-beleid. Het afgelopen jaar is het digitaal samenwerken in sneltreinvaart uitgerold. De I&A-beheerorganisatie heeft er veel werk aan. Zelf doen of uitbesteden zijn actuele thema’s. Vraagstukken als de integratie tussen Microsoftproducten als Teams en SharePoint in relatie tot het huidige ERP-systeem staan op de agenda. Er ontstaan nieuwe wensen ten opzichte van de partner waarbij de kantoorautomatisering is geoutsourcet. Wij herkennen de vraag en denken graag met corporaties mee.”

Ontwikkelingen rondom Microsoft 365
Ook de ontwikkelingen rondom Microsoft 365 komen langs. Eelco: “We kennen inmiddels allemaal Teams en SharePoint. Digitaal samenwerken betekent ook digitaal gegevens delen, met collega’s of met derden. AVG en governance zijn belangrijke procedurele en inrichtingsvraagstukken waarbij stilgestaan moet worden. De functionaliteit in de 365-apps verandert daarnaast snel; hoe houd je dat allemaal bij? Zie je door de bomen het bos nog wel? Kom voor het antwoord bij ons langs.”

“Hersense kent daarnaast de corporatieprocessen, de data waarmee gewerkt worden en de inrichtingsvereisten enorm goed. Uit de Microsoft-apps hebben we een selectie gemaakt en hebben we een standaardinrichting bedacht. Deze groeit mee met de mogelijkheden die Microsoft biedt, maar ook met de wensen die corporaties hebben. Wij geloven in het feit dat we kennis moeten delen en dat het zoeken naar de meerwaarde klant specifiek is. Onze 365-best practice is hier een mooi voorbeeld van.”

Corporaties begeleiden
“De afgelopen twee jaar hebben wij zo’n vijftien corporaties begeleid bij een vorm van I&A-samenwerking,” sluit Eelco af. “Variërend van het doen van een samenwerkingsverkenning op het gebied van I&A tot de gezamenlijke inkoop en implementatie van een ERP-systeem. Ben je benieuwd hoe we dat doen? Kom dat zeker een balletje werpen op onze stand!”

Hersense is te vinden op stand 40 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Hersense