EntrD: Huurdergegevens veilig en vertrouwd gebruiken, zonder gevaar voor privacy van huurders

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Het goed beveiligen en borgen van de privacy van huurders is voor woningcorporaties steeds belangrijker geworden. Maar dat betekent niet dat bijvoorbeeld persoonsgegevens niet meer kunnen worden gebruikt voor het testen van systemen of trainen van medewerkers. Op CorporatiePlein vertelt EntrD over haar oplossing voor het pseudonimiseren van deze gegevens, en voorafgaand aan de beurs spraken wij daar alvast over met eigenaar Eric Hoefman.

De belangrijkste boodschap van EntrD op CorporatiePlein, is dat je huurdergegevens tegenwoordig veilig en vertrouwd kunt gebruiken zonder dat de privacy van huurders in het gedrang komt, vertelt Eric: “Met de FileFactory bieden we een bewezen geautomatiseerde oplossing om digitale documenten op te schonen. Dit kan als turn key project, waarbij we onder de noemer ‘DataWasserette’ de documenten en dossiers schoonmaken, maar kan ook structureel waarbij wij met een gerobotiseerde agent zorgen dat alle nieuwe en gewijzigde documenten en dossiers schoon blijven. Daarnaast bieden wij met de DataFactory een snel en eenvoudig toe te passen product om elk type ERP-systeem te pseudonimiseren zodat je betrouwbaar kunt blijven testen.”

Hands-on demo’s
Ook organiseert EntrD verschillende kennissessies op haar stand. Eric: “Hierin laten we zien hoe je de FileFactory toe kunt passen in verschillende situaties. Dit doen wij middels hands-on demo’s waarbij we – samen met de corporaties – kijken hoe verschillende use cases in de praktijk kunnen worden gebracht.”

EntrD is te vinden op stand 28 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: EntrD